Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 september 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Minimalistisch beige interieur: eenvoudig, stijlvol en tijdloos

Terug naar overzicht

Minder is meer: de minimalistische woonstijl is ontzettend populair.

In eigen huis zoeken we graag - en steeds vaker - de rust op. Combineer het functionele van minimalisme met beige kleuren en je hebt een perfect, neutraal en warm interieur dat ook nog eens praktisch is.


Hoe combineer je beige in een minimalistisch interieur?

In een minimalistisch interieur draait alles om eenvoud en functionaliteit. Denk aan ingebouwde opbergruimtes, strakke lijnen en multifunctionele meubels. Beige tinten passen perfect bij deze woonstijl. Ze brengen rust en vormen daardoor de perfecte basis voor de muur, vloer of raamdecoratie.

Tip: op zoek naar meer warmte of een betere akoestiek in huis? Kies dan een beige vloerkleed of karpet of ga voor een bijpassende tint zoals grijs of wit.




Shop dit zandkleurige zachte vloerkleed


Inspiratie voor jouw beige woonkamer

Beige is een tijdloze kleur en combineer je gemakkelijk met andere neutrale tinten als wit, grijs en crème. Creëer een warme en serene sfeer met zandkleurige tonen of ga voor een strakker design met koele kleuren.

Wil je de inrichting van je woonkamer wat meer leven inblazen? Kies dan voor stoffen als linnen, katoen en wol voor vloerkleden, kussens, plaids of gordijnen. Je kan daarbij ook spelen met de dikte van de stoffen, maar zorg er wel voor dat het één geheel blijft.




Meer info over deze naturel gekleurde in-betweens


Laat zoveel mogelijk daglicht binnen

De aanwezigheid van natuurlijk licht kan de ruimte een kalme uitstraling geven. We verwelkomen de zon meestal wat graag in huis, zolang het niet te warm wordt of er geen vervelende weerspiegelingen ontstaan. Passende raamdecoratie en zonwering zijn daarom onmisbaar om de rust in een ruimte te waarborgen.

Om niet onnodig veel licht te blokkeren, raden we luchtige raamdecoratie aan. Denk aan in-between gordijnen of transparante vouwgordijnen. Met lichte vouwgordijnen filter je lichtstralen zonder natuurlijk daglicht te verliezen. Ideaal voor jouw minimalistische woonkamer of slaapkamer. Ideaal voor jouw minimalistische woonkamer of slaapkamer.

Meer inspiratie opdoen voor minimalistisch wonen? Ontdek de Japandi woontrend.




Shop dit lichtgrijs gekleurde vloerkleed


Meer inspiratie nodig?

Heb je extra hulp nodig met interieurkeuzes voor jouw minimalistische beige interieur? Kom op bezoek bij één van onze 21 woonwinkels en laat je adviseren over de mogelijkheden. Of maak gemakkelijk een afspraak voor gratis interieuradvies bij jou thuis.

Vind de balans

Met tijdloze beige combinaties

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

2 mensen gingen jou voor!