Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 september 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Liefde voor de romantische woonstijl

Terug naar overzicht

Warme kleuren, zachte texturen en aangenaam licht. Dit zijn een paar elementen die terugkomen in een warm romantic woonstijl. Comfort, ontspanning en gezelligheid staan centraal. Benieuwd hoe je deze knusse sfeer kan creëren in huis? Lees dan snel verder.


Haal de romantische sfeer in huis

Zwoele muziek, kaarslicht en een kamer vol rozen: dat is romantiek in een notendop. Wil je deze sfeer in jouw interieur? Begin dan met de juiste kleuren. Denk aan warme, zachte tinten zoals roze, dieprood en terracotta. Door deze kleuren te combineren met neutrale tinten, zoals crème en beige, creëer je een uitnodigende en ontspannen uitstraling.

Een luxe gevoel van wonen ervaren in jouw eigen huis? Bekijk ook eens de Hotel Chique woonstijl.





Hartverwarmend wonen

De woonkamer is vaak het hart van je huis. Naast warm kleurgebruik, zorgen meubels, verlichting en raamdecoratie voor een romantische sfeer. Een neutraal bankstel, zoals ons Natuzzi bankstel, is een goede basis voor een romantisch interieur. Met een rustige tint kun je meer aandacht geven aan andere elementen, zoals stijlvolle in-between gordijnen en kleuraccenten in de woondecoratie.

Romantische verlichting zorgt ook voor een knusse ambiance. Kies voor dimbare lampen, kaarsen en sfeerverlichting om een zachte gloed te verspreiden door je huis. Plaats tafellampen met warme lichtbronnen of hang een prachtige kroonluchter op als eyecatcher.





Speelse contrasten voor een warm interieur

Meer warmte in het interieur zorgt voor comfortabel wonen. Rijke en luxe materialen als fluweel, zijde en wol versterken een aangename woonomgeving. Combineer deze met natuurlijke texturen en creëer mooie, gebalanceerde contrasten. Onze tip hiervoor? Ga voor een realistisch houtpatroon in meubelstukken of de vloer, zoals met onze Epos PVC-vloeren.

Wil je jouw woonkamer nog warmer en gezelliger inrichten? Maak het geheel dan af met zachte kussens, knusse dekentjes of een warm vloerkleed, zoals ons Serenity karpet.





(Weer) verliefd worden op jouw woning?

Vind romantiek in elke hoek van jouw huis en laat de vlinders maar fladderen. Onze interieurstylisten denken graag met je mee over jouw interieur. Je bent welkom in één van onze 21 woonwinkels, maar kan ook advies bij jou thuis aanvragen.

Bezoek onze woonwinkels | Vraag gratis interieuradvies aan

Romantisch wonen?

Gegarandeerd succes met deze stijl.

Tapijtcentrum

Vind je deze blog leuk?

TapijtcentrumWe zijn benieuwd

2 mensen gingen jou voor!